Om CAN Belysning

Om oss

CAN Belysning AB, ägs och drivs av oss, Carina Göransson och Ann-Christin Johnsson. Vi har ägnat nästa hela vårt yrkesverksamma liv åt att lysa upp tillvaron! Utvecklingen från glödlampor, halogen och lågenergi till dagens ljuskällor med LED-teknik har vi följt på nära håll och med stort intresse. Sedan 2003 driver vi företag tillsammans och har valt lägga vårt fokus på julbelysning för det offentliga rummet samt import av ljuskällor till kedjor och grossister.

Högsta kvalitet och flexibilitet

Vår styrka ligger i vår kvalitet och i de höga IP-klassningarna som står emot fukt och väta, samt klarar vårt nordiska klimat. Vi är också mycket flexibla och genom ett nära samarbete med vår leverantör kan vi erbjuda speciallösningar där dekorationer tillverkas efter varje kunds unika behov. Ingen stad är den andra lik!

Vi kan även erbjuda montering och uppsättning av slingor och dekorationer.  Vår samarbetspartner har lång erfarenhet av belysning, stor teknisk kunskap och ett speciellt öga för det estetiska!

Vi besöker gärna våra kunder

För oss är det viktigt att kontinuerligt besöka våra kunder och visa upp nya produkter. Vi pratar gärna kvalitet och hållbarhet blandat med IP-klasser och kopplingar. Ett både roligt och viktigt arbete för att få en uppfattning om varje kund/stads förutsättningar och behov. Detta för att kunna erbjuda bästa möjliga lysande alternativ vad det gäller utseende, ekonomi och ergonomi!

Miljöfokus i flera led

Vår tillverkare Fotodiastasi följer gällande miljökrav och är noga att uppfylla kraven på hållbarhet.

De strävar efter en lång produktlivscykel genom:

  • återanvändning av stommar och ramar
  • minimalt underhållsarbete genom anodiserade aluminiumramar och höga IP- klassningar, IP67-IP68
  • produkterna är enkla att montera o förvara vilket leder till god ergonomi och arbetsmiljö
  • strävar alltid efter att minimera påfrestningarna på miljön genom att leverera produkter och förpackningar som komprimerats på bästa sätt. Detta bidrar till mindre avgaser på vår jord.

Produkterna tillverkas i Europa, vilket också leder till kortare transportsträckor och lägre avgasutsläpp.

Fotodiastasi använder sig alltid av den senaste LED teknologin, vilket säkerställer energieffektiva, miljövänliga LED lampor, som ger maximalt ljus till minimal förbrukning hos produkterna.

CAN Belysning AB är medlem i Elkretsen AB, vilket innebär att de elektriska delarna, såsom slingor och lampor, är välkomna för återvinning på återvinningsstationer runt om i Sverige.

Kontakt

CAN Belysning AB
Bohults Skola
342 53 Lönashult
Telefon: 0476-260 00
E-post: info@canbelysning.se

Ann-Christin Johnsson
Direkt: 0476-260 02
Mobil: 070-36 260 06
E-post: annchristin@canbelysning.se

Carina Göransson
Direkt: 0476-260 01
Mobil: 070-36 260 01
E-post: carina@canbelysning.se

Vi hjälper dig planera din dekorationsbelysning!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Första advent 2024

Var ute i god tid! Planera julbelysningen för era offentliga miljöer redan nu